Pravna napomena

decoration

Uvjeti korištenja web stranice

Svako korištenje internetske stranice www.nexe.hr podložno je niže navedenim uvjetima i smatra se da je svaki korisnik preuzimanjem ili korištenjem datoteka na internetskoj stranici upoznat s relevantnim propisima, svojim pravima i obavezama te saglasan sa svim uvjetima korištenja.

Sadržaji objavljeni na internetskoj stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz obavezno poštovanje autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakoga navedenog ograničenja prava.

Zabranjeno je javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, otpremanju te svakoj drugoj vrsti upotrebe cjelovitog ili samo dijela sadržaja ovih internetskih stranica te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez prethodnog te izričitog pismenog dopuštenja vlasnika autorskog prava, ali ni uz dopuštenje nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak.

Sadržaj ove internetske stranice namijenjen je isključivo ličnoj upotrebi korisnika u informativne svrhe. Sadržaj internetske stranice ne treba shvatiti kao izjavu o jemstvu za bilo koji od proizvoda ili usluga NEXE Grupe te će korisnik, nakon upoznavanja s NEXE Grupom putem sadržaja ove stranice, sve konkretne i preciznije obavijesti o proizvodima ili uslugama moći dobiti na prodajnim mjestima ili u sjedištu članice NEXE Grupe na koju se konkretni proizvod odnosi.

Logotipi i zaštitni znakovi predstavljeni na ovim stranicama zaštićeni su autorskim pravima te se ne smiju ni na koji način koristiti na drugim internetskim stranicama. Zaštićeni žig nexe koji se koristi na ovoj internetskoj stranici može se odnositi na proizvode i usluge bilo koje od firmi članica NEXE Grupe te ga ne treba poistovjećivati s nazivom firme NEXE d.d.

Fotografije, slike, video klipovi, životopisi osoba ili ostali materijali koji se pojavljuju na ovoj internetskoj stranici vlasništvo su članica NEXE Grupe. Sva prava su pridržana. Dopuštenje za prenošenje informacija daje se samo subjektima koji obavljaju promotivne, uredničke i informativne djelatnosti u svrhu objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima.

Korisniku nije dopuštena upotreba bilo kojeg materijala s ove internetske stranice u svrhu prodaje ili ponude na prodaju proizvoda ili usluga bilo koje vrste.  Podaci objavljeni na ovoj internetskoj stranici ne moraju u svakom trenutku biti tačni i aktuelni.

Svaki korisnik izričito prihvaća korištenje ove web lokacije na svoju ličnu odgovornost. NEXE d.d. ili članice NEXE Grupe ni u kakvim okolnostima ne preuzimaju odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak nastao korištenjem informacija objavljenih na ovoj internetskoj stranici. Podaci se mogu promijeniti ili objaviti bez prethodne najave. Ne postoji garancija da će ova web lokacija uvijek biti dostupna i raspoloživa te da neće sadržavati pogreške ili viruse.

Kada korisnik na predviđena mjesta na ovoj internetskoj stranici unosi dobrovoljno svoje lične podatke, takvi podaci će se koristiti samo u svrhu ispunjenja korisnikovog zahtjeva. Korisnik davanjem svojih podataka pristaje i dozvoljava NEXE Grupi da ga kontaktira radi pružanja povratne informacije o njegovom zahtjevu ili o drugim proizvodima ili ponudama NEXE Grupe.

NEXE d.d. pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojega dijela ove web lokacije te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu s izvršenim promjenama na ovoj adresi.