Nexe Grupa donira milijun kuna vrijedan građevinski materijal

decoration decoration decoration

Našice, 31. prosinca 2020. – Nexe Grupa donirat će građevinski materijal u vrijednosti 1.000.000 kuna za obnovu potresom oštećenih područja Sisačko-moslavačke županije. Smatrajući svojom obvezom pomagati zajednici u kojoj djeluje, predsjednik uprave Nexe grupe Ivan Ergović danas se pismom obratio Vladi Republike Hrvatske kako bi donacija bila upućena tamo gdje je pomoć najpotrebnija.

"Suosjećajući s ljudima koji su izgubili domove, ovim putem izražavamo našu spremnost da se u projekt obnove uključimo donacijom građevinskog materijala u vrijednosti milijun kuna. Kako bi donacija došla do najugroženijih obitelji, zatražili smo podršku Vlade RH u njenoj realizaciji. Vjerujemo da ćemo na taj način najbrže doći do najpotrebitijih obitelji u ovoj teškoj i izazovnoj situaciji"

Ivan Ergović predsjednik Uprave Nexe grupe

Dodatno, Nexe Grupa ponudila je i suradnju u projektu obnove, čemu je preduvjet pružanje nužne tehničke podrške od strane resornog Ministarstva. Nexe Grupa vjeruje kako svojim građevinskim materijalima može doprinijeti bržem i uspješnijem rješavanju ovog iznimno zahtjevnog projekta obnove, osiguranja uvjeta za nastavak normalnog života i povratka obitelji u njihove domove. 

Foto: Damir Krajac/Cropix

decoration decoration