NEXE d.d. nositelj titule Customers' Friend

decoration
Tvornici cementa NEXE d.d. dodijeljena je titula Customers' Friend, a koja potvrđuje važnost korisničkog iskustva, kvalitete proizvoda i usluga, izvrsnosti u poslovanju te kvalitete podrške na tržištu.

Certifikat dodjeljuje međunarodna organizacija ICERTIAS, kao priznanje tvrtkama koje kupcima pružaju dokazano vrhunsko iskustvo na tržištu. Medalji Customers' Friend prethodila je detaljna analiza u četiri kategorije: ugled, komunikacija i društvene mreže, korisničko iskustvo te povjerenje, gdje je svaka kategorija dodatno ocjenjivana kroz brojne podskupine pa je u konačnici NEXE d.d. tijekom procesa analize visoko ocijenjen u svakoj od ukupno 21 kategorije.

Ovakav pristup kupcu koji se primjenjuje u NEXE d.d. rezultirao je brojnim partnerskim odnosima i dugogodišnjom poslovnom suradnjom. S ciljem unapređenja, kvaliteta proizvoda redovito se prati te se u skladu s potrebama kupaca i novim trendovima, provode poboljšanja na području tehničko-tehnoloških procesa, uvode se novi proizvodi, ali i poboljšavaju postojeći. Dodatno, najnoviji trendovi prate se i u procesu pakiranja, a NEXE d.d. s ponosom može istaknuti da je prva tvornica u regiji koja je instalirala liniju pakiranja koja omogućava ultrazvučno potpuno zatvaranje vreća i čiju tehnologiju odlikuje minimiziranje rasipanja cementa prilikom paletizacije, pri utovaru i istovaru, i općenito prilikom manipulacije proizvodom čime se osigurava čišći radni okoliš, što dovodi do bolje ekološke prihvatljivosti ovakve ambalaže.

Kako bi kupci uvijek bili pravovremeno obaviješteni o svim novitetima u proizvodnom programu, ambalaži, mogućnostima otpreme, zahtjevima obvezujuće zakonske regulative i sl., prodajni predstavnici ažurno im komuniciraju sve informacije putem raznih kanala, a usluge tehničke podrške Nexe prodajnih savjetnika za sve zemlje u koje izvoze svoje proizvode, uvijek su na raspolaganju svim kupcima.