Godina pandemije kao godina izazova i uspjeha za Nexe beton d.o.o. Novi Sad

decoration decoration decoration

Novi Sad, 28.04.2021. – Članica NEXE Grupe, kompanija Nexe beton d.o.o. Novi Sad, 2020. godinu završila je kao najuspješniju u svom dvanaestogodišnjem poslovanju. Uz pozitivno poslovanje proizvodnje, u prošloj godini realizirano je i 20 projekata od važnosti kako na lokalnom, tako i na nacionalnom nivou.

"Isporučili smo 168.000 m3 betona. To je veliki uspjeh jer je donedavno to bio trogodišnji plan jedne betonske baze koji je uspješno realiziran unutar samo jedne godine. Prošla godina je u svakom smislu bila vrlo izazovna, kako za cijeli svijet, tako i za nas. Zato sam, prije svega, zahvalan svakom zaposleniku jer znam koliko je odricanja, posvećenosti i vjere u ono što radimo utkano u svaki naš kubik betona. Pred nama je još jedna uzbudljiva godina, prepuna novih iskustava koja ćemo tek steći. Kroz nju, kao i do sada, moramo ići odlučno, ali polako, korak po korak"

Ivan Fattorini direktor Nexe betona d.o.o. Novi Sad

Uspješni poslovni rezultati proizvod su kvalitetno ugovorenih i realiziranih projekata, koji su u 2020. godini uglavnom bili vezani za stanogradnju, ali i rezultat praćenja najnovijih trendova i kontinuiranog ulaganja u zaposlenike, edukaciju i tehnologije.

"U 2021. godini, koja donosi brojne izazove i neizvjesnosti, ujedno će se raditi i na novim značajnim projektima. Velika ekspanzija radova u građevinarstvu krajem 2019. i tijekom 2020. izazvala je veliku potražnju za građevinskim materijalima i radnom snagom, a na tržištu su se pojavili novi proizvođači betona što je stvorilo dodatni pritisak na samu industriju", objasnio je Fattorini i dodao da značajnu ulogu u boljem pozicioniranju brenda Nexe na svim tržištima u narednom periodu očekuju od projekta Prodaja 2.0 i CRM platforma Salesforce.

"Navedeni projekti odnose se na prikupljanje velike količine značajnih podataka koji će nam pružiti važne informacije i pomoći u lociranju onih dijelova prodajnih procesa koji zahtijevaju poboljšanje. Na taj način dodatno ćemo unaprijediti suradnju s kupcima, ali i identificirati proizvode koje je potrebno u većoj mjeri plasirati na određena tržišta ili regije. To otvara mogućnost za brzu reakciju i pravovremeno donošenje odluka, a s ciljem efikasnijeg poslovanja i još boljeg prepoznavanja potreba naših kupaca", zaključio je Fattorini.

Prošla godina donijela je brojne poslovne izazove za mnoge industrije i kompanije, a uspjeh Nexe betona iz Novog Sada svakako je važan pokazatelj kvalitete i efikasnosti upravljanja na svim razinama kompanije.

Nexe beton d.o.o je prvu proizvodnju betona u Srbiji pokrenuo u Novom Sadu, što je ujedno predstavljalo i prvu greenfield investiciju NEXE Grupe u Srbiji. Proizvodnja u Novom Sadu je potpuno automatizirana s radnim kapacitetom od 80 m³/h svježeg betona. Krajem rujna 2009. godine Nexe beton d.o.o se proširio i na tržišno područje Beograda, gdje posjeduje dva pogona za proizvodnju betona. Ukupna ulaganja NEXE Grupe u Nexe beton u Srbiji do sada iznose 6,9 milijuna eura.

decoration decoration